Geef eens een cadeaubon kado!

Vind je het leuk om iemand te verrassen? Of om samen een moment van ontspanning te beleven? Dat kan!

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor een behandeling (bijvoorbeeld voor een wenkbrauw of gezichtsbehandeling), een duo behandeling of je laat de keuze bij degene die je verrast. Hij of zij kiest dan zelf zijn of haar behandeling.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00. Wil je een cadeaubon bij ons ophalen, dan ben je altijd welkom. Aangezien wij vrijwel altijd in behandeling zijn bestaat de kans dat je even moet wachten voordat we je kunnen helpen. Maar je mag hiervoor ook een afspraak inplannen in onze online agenda bij “cadeaubon of product ophalen”. Bij “opmerkingen” geef je aan welke behandeling je kiest of welke waarde de cadeaubon krijgt.
Wij zorgen dat de bon klaar staat, natuurlijk is je bon feestelijk verpakt en er zit een verassing bij! Dat maakt het extra leuk om te geven.

Maar je kan je cadeaubon ook online bestellen! De bon wordt per mail naar je verstuurd, met een cadeaubonnummer.
Bewaar het nummer goed, deze is nodig bij het inleveren van de cadeaubon. (Let op: je krijgt een cadeaubonnummer en een bon/factuur toegestuurd, het nummer van de cadeaubon hebben wij nodig. Dus niet het nummer dat op je bon/factuur staat).

Brow Soap €14,50

Herken je dit? Wenkbrauwen die uit model gaan? Haartjes die gaan zakken of rommelig worden? No worries! Onze Brow Soap is dé perfecte oplossing om je brows de hele dag on point te houden! Deze “zeep” plakt niet, wordt niet hard en laat geen velletjes achter. En het beste van alles? Het is super makkelijk en snel in gebruik!

Dus, zo gebruik je onze Brow Soap: maak het bijgeleverde borsteltje nat en wrijf het over de zeep tot het begint te schuimen. Breng het schuim aan op je wenkbrauwen en borstel ze omhoog voor een perfecte look.

 Kom gerust eens bij ons langs en we helpen je graag met een persoonlijke touch en deskundig advies.

Say hello tegen wenkbrauwen die de hele dag in shape blijven! 💁‍♀️✨