Privacy statement Beauty and Browbar

 

Inleiding

Beauty and Browbar neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@BeautyandBrowbar.nl.

 

Wie is Beauty and Browbar?

Beauty and Browbar is de eenmanszaak Eco Beauty Salon, kantoorhoudende te (7411 GP) Deventer aan Walstraat 94, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 08225024.

Beauty and Browbar is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beauty and Browbar de verwerkingsverantwoordelijke.

 

Hoe gebruikt Beauty and Browbar jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Beauty and Browbar persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Beauty and Browbar voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Beauty and Browbar worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Facturatie
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Facturatie
Gegevens: E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Marketing
Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, E-mailadres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Beauty and Browbar heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Beauty and Browbar over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Beauty and Browbar. Je kunt verzoeken dat Beauty and Browbar je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Beauty and Browbar te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Beauty and Browbar of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Beauty and Browbar te verkrijgen. Beauty and Browbar zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Beauty and Browbar je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Beauty and Browbar

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@BeautyandBrowbar.nl. Beauty and Browbar zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Beauty and Browbar een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Beauty and Browbar je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers

Het kan zijn dat Beauty and Browbar verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Beauty and Browbar je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@BeautyandBrowbar.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waaropBeauty and Browbar jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@BeautyandBrowbar.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact gegevens

Beauty & Browbar

Walstraat 94
7411 GP Deventer
0570-763003
06-152 49 100
info@beautyandbrowbar.nl

Openingstijden Beautysalon

Alleen op afspraak

Din: 13.00 - 21.30 uur
Woe: 09.00 – 21.30 uur
Don: 09.00 – 21.30 uur
Vrij: 09.00 – 18.00 uur
Zat: 09.00 - 17.00 uur

Openingstijden Browbar

Met en zonder afspraak

Woe: 09.30 – 17.30 uur
Don: 09.30 – 21.30 uur
Vrij: 09.30 – 18.00 uur
Zat: 09.30 – 17.00 uur

Anbos

Beauty & Browbar (ecoBeauty) is aangesloten bij de Anbos. (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten)

l

Salon Voorwaarden / Privacy statement

Voor onze salonvoorwaarden klik je hier .

Voor onze privacy verklaring klik je hier.

X